Usean vuoden käytännön kokemuksen ja lukuisten kiertotalouden kehitysprojektien myötä tiedämme, kuinka kehittää liiketoimintaa kiertotalouden viitekehyksen avulla.

Tarjoamme käyttöönne vahvan alan monipuolisen kokemuksen omaavan,  kahdeksan hengen tiimimme sekä laajan yhteistyöverkostomme. Tiimimme ja yhteistyöverkostomme kasvavat lisääntyvän asiakaskysynnän mukana.

Osaamisellamme, uutteruudellamme ja vahvalla asiakaslähtöisyydellämme, autamme yrityksiä luomaan strategioita, tuotteita ja palveluja, jotka tuovat kestävää arvoa ja kassavirtaa ollen radikaalisti parempi vaihtoehto myös ympäristön ja luonnonvarojen kulutuksen näkökulmasta. Työmme on haastavaa ja äärimmäisen mielenkiintoista, kun löydämme yhdessä asiakkaidemme kanssa keinoja, joilla liiketoimintahyöty, uudet innovaatiot ja luontokestävä kiertotalous yhdistetään asiakkaidemme, heidän asiakkaidensa sekä yhteiskuntamme eduksi. Ymmärrämme yhdessä, kuinka maailma ympärillämme muuttuu ja tunnistamme uudet, kestävästä kiertotaloudesta nousevat mahdollisuudet.

Kiertotalouden ja kestävän kehityksen periaatteiden kytkeminen yritysten strategiatyöhön, keskeisiin kehitys-, liiketoimintaprojekteihin ja -prosesseihin sekä tuote -ja palveluportfolion suunnitteluun, on timantinkovan moniosaajatiimimme jokapäiväistä työtä.

Kokeneet rakennettuun ympäristöön erikoistuneet kiertotalousasiantuntijamme auttavat määrittämään vaikuttavuudeltaan merkittävimmät kiertotalouden mukaiset toimintaperiaatteet ja käytännön toimenpiteet, niin aluesuunnitteluun, kuin yksittäiselle korttelille tai rakennukselle.

Haluatko sinä olla edelläkävijöiden joukossa? Haluatko tietää, mitä uusia mahdollisuuksia kiertotalous tuo sinun organisaatiollesi? Etsitään vastaukset yhdessä ja varmistetaan, että te olette niitä, keitä seurataan. Olemme johdattaneet useita yrityksiä kohti uutta rohkeaa kulttuuria, jossa tavat tehdä menestyvää liiketoimintaa ovat parempia kaikilla mittareilla.