Yritykset ja liiketoiminnat

Palvelumme ulottuvat strategiatarkastelusta ja yhteisistä strategiaprosesseista konkreettisiin kehitysohjelmiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kiertotaloutta käytännönläheisesti edistävät tuote- ja palvelusuunnittelu, toimintaprosessit, toimitusketjun läpikäynti ja kehittäminen sekä sertifiointi, ovat palveluvalikoimassamme.

Toteutamme esimerkiksi seuraavanlaisia palvelukokonaisuuksia

Strategy audit

Arvioimme liiketoimintastrategiasi kiertotalouden näkökulmasta Business Circularity™ -työkaluamme hyödyntäen. Yrityksenne johtoryhmä saa yhteisen näkemyksen siitä, miten kiertotalous muuttaa oman toimialanne liiketoimintaympäristöä, ja mitkä ovat potentiaalisimmat uudet kiertotalouden liiketoimintamahdollisuudet. Keskitymme asiakaslähtöisten ja kannattavien toimintamallien tunnistamiseen.

Strategy roadmap

Kiertotalouden strateginen tiekartta on konkreettinen toimintasuunnitelma, jolla ohjaat koko yrityksesi tai organisaatiosi kohti kiertotalouden toimintamalleja, ja varmistat kilpailukykysi tulevaisuudessa.

Circular design

Yhdessä tuotekehitys- ja suunnittelutiimisi kanssa, kehitämme aidosti kiertotalouden mukaisia vähähiilisiä tuotteita konsepteista prototyyppeihin ja markkina-valmiiksi tuotteiksi. Ainutlaatuisen kiertotalouden design-osaamisemme avulla autamme yrityksesi kiertotalouden kansainvälisten edelläkävijöiden joukkoon!

Cradle to cradle

Toteutamme yhdessä Euroopan johtavan C2C sertifiointiyrityksen EPEA:n kanssa tuotekokonaisuuksien auditointia kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

Cradle to Cradle Certified™ -sertifikaatti on maailman tunnetuin ja arvostetuin sertifikaatti kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suunnitelluille tuotteille. Sertifiointi on varmennus siitä, että kuljet aidosti kohti toimintamallia, jossa materiaalit pidetään kierrossa loputtomasti ja jäte ja päästöt on suunniteltu pois.

Communications

Kuinka viestiä kiertotalouden mukaisista tuotteista ja palveluista selkeästi ja innostavasti? Parhaat tuotteet ansaitsevat parhaat tarinat. Kiertotalousnarratiivi- menetelmämme avulla luomme tuotteillesi inspiroivan ja faktoille perustuvan tarinan.