Johdon ja markkinoinnin assistentti

Haemme Ethican kasvavaan tiimiin johdon assistenttia avustamaan monipuolisesti eri tehtävissä ja osallistumaan markkinointiviestintään. Otat askeleittain keskeisen roolin myyntiä ja yrityskuvaamme tukevassa markkinoinnissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kansainvälistyvän työympäristön kestävän kehityksen ja kiertotalouden edelläkävijöiden joukossa.

Ethica on kansainvälisesti palkittu kiertotalouteen erikoistunut konsultointiyritys, joka tekee töitä erilaisten kehittämishankkeiden parissa Suomessa ja ulkomailla. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yritykset eri toimialoilla sekä erilaiset julkisen hallinnon organisaatiot, pääasiassa kaupungit. Ethica on vahvan kansainvälisen kasvun alussa oleva yritys, ja meillä on paljon yhteistyökumppaneita eri Euroopan maissa.

Tehtäväsi on auttaa erilaisten materiaalien valmisteluissa ja kokousjärjestelyissä sekä koordinoida tapahtumia yhdessä muiden kanssa. Olet toteuttamassa markkinointiviestintäämme, jossa sosiaalisen median ja sähköisen viestinnän osuus jatkaa kasvuaan. Pystyt ja haluat ottaa vastuuta markkinointiviestinnästämme ja kehittyä tehtävässä.

Pääset osallistumaan monipuolisesti kansainvälistyvän yrityksemme kehitykseen ja kasvuun. Olet järjestelmällinen, ja monipuolinen tehtäväkenttä pysyy hallinnassasi. Microsoft Office-ohjelmien käyttö on sinulle rutiinia ja olet kiinnostunut oppimaan myös muiden ohjelmien (mm. taloushallinto ja CRM-järjestelmät) käyttöä. Kirjoittaminen englanniksi toimii sinulta mutkattomasti.

Odotamme sinulta johdon assistentin, viestinnän ja markkinoinnin, tai vastaavaa koulutusta. Voit olla myös vastavalmistunut tai pian valmistumassa oleva. Haemme meille sopivaa henkilöä, joka viihtyy assistentin tehtävässä ja kokee työn kestävän kehityksen ja kiertotalouden edistämiseksi tärkeäksi ja merkitykselliseksi. Tehtävä on vakituinen ja kokopäivätoiminen.

Toimistomme sijaitsee Vironkadulla Helsingin keskustassa. Kasvavassa noin 10 hengen tiimissämme on positiivisen iloinen ja luottamukseen perustuva työskentelyilmapiiri. Osa työtehtävistä on mahdollista toteuttaa etänä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen: paula.fontell@ethica.fi viimeistään 15.7.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse Vesa Helkkulalta p. 0400 532 034.