Nordic Pet Care Group valmistaa ja jälleenmyy lemmikkieläinten ruokia ja tuotteita, joista Suomessa tunnetuimpia ovat esimerkiksi Hurtta ja Best Friend -tuotemerkit. Nordic Pet Care Group on yksi suurimmista pohjoismaisista alan toimijoista.

Vastuullisuus oli tunnistettu Nordic Pet Care Groupissa tärkeäksi aiheeksi ja heillä oli tarve liiketoimintastrategiaa tukevalle suunnitelmalle.

Projektissa rakensimme yhdessä vastuullisuusstrategian hyödyntäen YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Projektityöskentelyyn osallistettiin monipuolisesti henkilöstöä ja yhteistyössä muodostimme kestävän kehityksen tavoitteista Nordic Pet Care Groupin omat tavoitteet.

Ethica jatkaa Nordic Pet Caren vastuullisuuskumppanina tarjoten asiantuntijuutta, koordinointia ja monipuolista tukea ohjelman jalkautuksesssa.

“Olen erittäin tyytyväinen tähän projektiin ja yhteistyöhön Ethican kanssa. Saimme hienosti luotua kestävän kehityksen suunnitelman. Jatkuvalla kumppanuudella saamme tarvitsemaamme apua joustavasti juuri oikeaan tarpeeseen, ja käytettävissämme on koko Ethican tiimin monipuolinen osaaminen. Olen erittäin tyytyväinen saamaamme konkreettiseen apuun.

Toimitusjohtaja Mika Holappa

Also in English: https://www.ethica.fi/en/references/case-nordic-pet-care-sustainability-strategy/