Ethican seuraava Executive Roundtable -tilaisuus järjestetään perjantaina 5.6. klo 14.00-15.30.

Tilaisuus on kutsuvierastilaisuus, ja tarkoitettu yritysten toimitusjohtajille, hallituksen puheenjohtajille ja johtoryhmän jäsenille.

Vain harvoin ihmiskunnan historiassa tulevaisuus on ollut yhtä epävarma kuin juuri nyt. Mihin kannattaa investoida, kun kaikki skenaariot ovat yhtä epävarmoja? Samaan aikaan yhä useampi pysähtyy kysymään millaista tulevaisuutta haluamme luoda. Entä mikä rooli uudessa normaalissa on kiertotaloudella?

Näitä kysymyksiä kanssamme seuraavassa Ethican Executive Roundtable -tapaamisessa pohtii Sitran Yliasiamies Jyrki Katainen, jonka työn keskiössä on kiertotalous Suomen ja koko Euroopan kestävän kehityksen, kilpailukyvyn ja menestyksen turvaamisessa. Ethican johdolla keskustelemme yhdessä myös siitä, miten kiertotalous kannattaa ottaa osaksi liiketoimintastrategiaa niin, että se tukee yrityksen tavoitteita, auttaa uudistumaan ja luo uusia mahdollisuuksia.

Tällä kertaa järjestämme tilaisuuden etäyhteyksin Teams:in välityksellä.

Mikäli kuulut tilaisuuden kohderyhmään, ja olisit kiinnostunut osallistumaan, ole meihin yhteydessä viimeistään 31.5. mennessä.

Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätiedot ja kyselyt:

paula.fontell@ethica.fi
puh. 040 768 0160