Fyra -Bardem

Fyran tulevaisuuden vastuullisuuden toimintamalli kansainväliseen kasvuun

Fyra on vuoden 2020 sisustusarkkitehtitoimisto, joka uskoo yhteistyön voimaan ja vastuullisesti tehtyihin projekteihin. Jokainen Fyran suunnittelema tila on toimiva mutta aina erilainen ja asiakkaan oloinen. Fyra luo rohkeasti onnellistuttavia tiloja.

Ethican konsultointi Fyralle suoritettiin osana osa ELY:n toimintaa, jonka subventoima konsultointipalvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa tai hakea kasvua kansainvälisiltä markkinoilta. Käytimme Ethican Circular Design Sprint –menetelmää, jonka lopputuloksena kiteytimme Fyran päävastuullisuusteemat sekä laadimme vastuullisuuden toimintasuunnitelman. Fyran tavoitteena on olla sisustusarkkitehtitoimisto, joka toteuttaa ja myy asiakkailleen ensiluokkaista vastuullista tila- ja kalustesuunnittelua.

”Fyra sai Circular Design Sprintistä syventävää tietoa kiertotaloudesta sekä selkeän toimintasuunnitelman vastuullisuustavoitteiden toteuttamiseen. Suunnitelmaan nojaten voimme kehittää toimintaamme kohti vähähiilistä kiertotaloutta. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Ethican kanssa!”

– Fyra