Tule mukaan Ethican iloiseen tiimiin luomaan kanssamme uudistavaan kasvuun perustuvaa kestävää tulevaisuutta!

Etsimme joukkoomme myyntihenkistä kiertotalouskonsulttia työskentelemään erityisesti rakennetun ympäristön projektien parissa. Jos olet etsimämme henkilö, voimme tarjota sinulle monipuolisen näköalapaikan kiertotalouden ja rakentamisen uudistamisen etujoukoissa.

Ethica on kansainvälisesti palkittu kiertotalouden ja regeneratiivisen liiketoiminnan pioneeri, joka tekee töitä kiinnostavien kehittämishankkeiden parissa Suomessa ja ulkomailla. Missiomme on innostaa ja ohjata kokonaisia toimialoja kohti uudistavaa ja kiertotalouden mukaista tulevaisuutta. Palveluihimme kuuluvat uudistavaan kasvuun tähtäävät selvitykset, strategiat ja suunnitelmat sekä kiertotalouden mukainen tuote- ja palvelukonseptointi.

Teemme yhteistyötä rakennusalan toimijoiden kanssa rakennuttamisessa, rakentamisessa ja kiinteistökehityksessä. Olemme olleet mukana myös monissa kiinnostavissa kiertotalouden kaupunkikehityshankkeissa mm. pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa. Kehittämisen kohteena voi olla kaupunginosa, kortteli, tai kiinteistö sen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Haluamme luoda rakennetusta ympäristöstä ja rakentamisesta radikaalisti kestävämpää (kohti nettopositiivista vaikuttavuutta) ja olla mukana luomassa edelläkävijäratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Esimerkkejä projekteistamme löydät nettisivuiltamme: Asiakkaitamme

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi uutta osaajaa, jolla on jo käytännön kokemusta kiertotalouden mukaisen aluekehittämisen ja/tai rakentamisen parista. Myös Cradle to Cradle -periaatteiden tunteminen on eduksi. Toivomme, että sinulla on teknillinen, ympäristötieteiden, arkkitehtuurin tai muu rakentamisen ja kiertotalouden laajaan kenttään soveltuva korkeakoulututkinto. Haemme itsenäistä osaajaa, joten etsimällämme henkilöllä on jo vähintään 5+ vuoden työkokemus aluekehittämisen ja/tai rakentamisen toimialalta. Pystyt toimimaan projektipäällikkönä ja esiinnyt mielelläsi isommallekin ryhmälle. Työsi sisältää kiertotalouden ratkaisujen suunnittelua, ohjeiden ja selvitysten laatimista, sekä suunnitteluratkaisujen konseptointia eheiksi kokonaisuuksiksi. Työhön kuuluu myös koulutusta ja työpajojen/tilaisuuksien vetämistä, joten luovuus, ratkaisukeskeisyys ja muiden innostaminen antavat hyvät eväät työssä onnistumiseen.

Projektien toteutuksen ja asiantuntijatyön lisäksi toimenkuvasi sisältää myös uusasiakashankintaa ja konsultointiprojektien myyntiä, joten hyvät verkostot alan toimijoihin ovat erityinen vahvuus. Erinomainen suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on myös tärkeää, sillä meillä on paljon ulkomaisia yhteistyökumppaneita ja työskentelemme myös kansainvälisille asiakkaille.

Sinulle tarjoamme kiinnostavan työn edistyksellisten kehitysprojektien parissa, sekä mukavan työyhteisön, jossa työskentelemme yhdessä toisiamme tukien ja jatkuvasti uutta oppien. Ethican arvoja ovat ilo, luottamus ja rohkeus. Ilo syntyy mahdollisuudesta tehdä äärimmäisen merkityksellistä ja edistyksellistä työtä yhdessä mahtavien, saman arvomaailman jakavien asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Luotamme toistemme ammattitaitoon ja siihen, että haasteellisissakin tilanteissa yhteistyöllä löytyy aina ratkaisuja. Rohkeus saa meidät tavoittelemaan uusia vaikuttavia keinoja vastuullisemman tulevaisuuden luomiseksi.

Tehtävä on vakituinen ja kokopäivätoiminen. Myös osa-aikainen työ on mahdollista. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa, osoitteessa Vironkatu 7.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ja kiertotalous innostaa ja inspiroi sinua, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen: paula.fontell@ethica.fi viimeistään sunnuntaina 27.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Anne Raudaskoskelta puh. 050 341 0881 tai Paula Fontellilta puh. 040 768 0160. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin viimeistään 4.3.2022.