Kiertotalous on ottamassa rakennusalalla tiikerin loikkaa! Haemmekin nyt rakennetun ympäristön kiertotaloustiimimme osaavaa lisävahvistusta. Jos olet etsimämme henkilö, voimme tarjota sinulle monipuolisen näköalapaikan kiertotalouden ja rakentamisen uudistamisen etujoukoissa!

Ethica on kansainvälisesti palkittu kiertotalouteen erikoistunut konsultointiyritys, jolla on jo lähes 10 vuoden kokemus kiertotalouden toimintamallien kehittämisestä. Missiomme on ohjata ja innostaa kokonaisia teollisuuden aloja kohti uudistavaa kiertotalouden mukaista tulevaisuutta. Arvojamme ovat ilo, luottamus ja rohkeus.

Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat eri toimialoilla toimivat yritykset sekä julkisen hallinnon organisaatiot, kuten ministeriöt, kaupungit ja kaupunkien kehitysyhtiöt. Kansainvälisiä yhteistyökumppaneita meillä on mm. Saksassa ja Pohjoismaissa.

Rakennetun ympäristön tiimimme tekee yhteistyötä kaupunkien kanssa aluekehittämisessä ja rakennus- ja kiinteistöalan toimijoiden kanssa rakennuttamisessa, rakentamisessa ja kiinteistökehityksessä. Kehittämisen kohteena voi olla kaupunginosa, kortteli, tai kiinteistö. Haluamme luoda rakennetusta ympäristöstä ja rakentamisesta radikaalisti kestävämpää ja olla mukana luomassa edelläkävijäratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Ethican rakennetun ympäristön kiertotalouskonsulttina työsi sisältää mm. kiertotalouden strategioiden ja hankekohtaisten kiertotalouskonseptien laatimista sekä toimivien käytännöllisten kiertotalousratkaisujen löytämistä. Asiakasprojektien toteutuksen lisäksi toimenkuvasi sisältää myös uusasiakashankintaa ja konsultointiprojektien myyntiä, joten hyvät verkostot alan toimijoihin ovat erityinen vahvuus työssä. Olet luova ja ratkaisukeskeinen ja osaat innostaa myös muita mukaan kehittämiseen. Työnkuvasi sisältää myös koulutusta ja työpajojen/tilaisuuksien vetämistä.

Etsimme tiimiimme itsenäistä osaajaa, jolla on jo 5-10 vuoden relevantti työkokemus aluekehittämisen ja/tai rakentamisen toimialalta, ja jolle kiertotalouden periaatteet ovat jo tuttuja. Toivomme, että sinulla on esim. arkkitehdin tai insinöörin tutkinto, tai muu kiertotalouden laajaan kenttään soveltuva korkeakoulututkinto. Osaat toimia projektipäällikkönä ja esiinnyt mielelläsi isommallekin ryhmälle. Koska työskentelemme myös kansainvälisille asiakkaille, on erinomainen suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito tärkeää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä kiinnostavien kiertotalouden pilottiprojektien ja rakennusalan uusien käytäntöjen kehittämisen parissa yhdessä muiden osaavien ammattilaisten kanssa. Pääset itse vaikuttamaan työn sisältöihin ja kehittämään taitojasi eteenpäin. Työskentelemme työpareina, joten itsenäisestä työstä huolimatta sinulla on aina Ethican osaava tiimi tukenasi. Myös asiakkaamme suhtautuvat kiertotalouteen intohimoisesti, joten Ethicalla pääset varmasti vaikuttamaan positiivisesti koko rakennusalan tulevaisuuteen.

Tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus, mutta myös vakituinen työ on mahdollinen. Viihtyisä toimistomme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, osoitteessa Mikonkatu 13.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ja kiertotalous innostaa ja inspiroi sinua, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen: paula.fontell@ethica.fi viimeistään perjantaina 17.3.2023.

Vastaamme kaikkiin hakemuksiin maaliskuun aikana. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse Paula Fontellilta puh. 040 768 0160 tai Anne Raudaskoskelta puh. 050 341 0881.