Tiimimme kasvaa! Etsimme Ethican rakennetun ympäristön tiimiin myyntihenkistä kiertotalouskonsulttia. Jos olet etsimämme henkilö, voimme tarjota sinulle monipuolisen näköalapaikan kiertotalouden ja rakentamisen uudistamisen etujoukoissa!

Ethica on kansainvälisesti palkittu kiertotalouteen erikoistunut konsultointiyritys, joka tekee töitä erilaisten kehittämishankkeiden parissa Suomessa ja ulkomailla. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yritykset eri toimialoilla sekä erilaiset julkisen hallinnon organisaatiot, pääasiassa kaupungit. Ethica on vahvan kansainvälisen kasvun alussa oleva yritys, ja meillä on paljon yhteistyökumppaneita mm. Saksassa ja Hollannissa.

Etsimme tiimiimme uutta osaajaa, jolla on vankka kokemus aluekehittämisen ja/tai rakentamisen toimialalta, ja jolle kiertotalouden periaatteet ovat jo tuttuja. Rakennetun ympäristön tiimimme tekee yhteistyötä kaupunkien kanssa aluekehittämisessä ja rakennusalan toimijoiden kanssa rakennuttamisessa, rakentamisessa, ja kiinteistökehityksessä. Kehittämisen kohteena voi olla kaupunginosa, kortteli, tai kiinteistö. Työmme sisältää myös julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksien kehittämistä kiertotalouden edistämiseksi, sekä toimivien käytännöllisten ratkaisujen löytämistä. Haluamme luoda rakennetusta ympäristöstä ja rakentamisesta radikaalisti kestävämpää ja olla mukana luomassa edelläkävijäratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Asiakasprojektien toteutuksen lisäksi toimenkuvasi sisältää myös uusasiakashankintaa ja konsultointiprojektien myyntiä, joten hyvät verkostot alan toimijoihin ovat erityinen vahvuus työssä. Olet luova ja ratkaisukeskeinen ja osaat innostaa myös muita. Työnkuvasi voi sisältää myös koulutusta ja työpajojen/tilaisuuksien vetämistä.

Toivomme, että sinulla on teknillinen, ympäristötieteiden tai muu kiertotalouden laajaan kenttään soveltuva korkeakoulututkinto. Haemme itsenäisiä osaajia, joten etsimällämme henkilöllä on jo vähintään 5-10 vuoden relevantti työkokemus aluekehittämisen ja/tai rakentamisen toimialalta. Osaat toimia projektipäällikkönä ja esiinnyt mielelläsi isommallekin ryhmälle. Koska työskentelemme myös kansainvälisille asiakkaille, on erinomainen suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito tärkeää.

Tehtävä on vakituinen ja kokopäivätoiminen. Viihtyisä toimistomme ja mukava tiimimme sijaitsee Helsingin Kruunuhaassa, osoitteessa Vironkatu 7.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ja kiertotalous innostaa ja inspiroi sinua, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen: paula.fontell@ethica.fi viimeistään perjantaina 31.7.2020.

Vastaamme kaikkiin hakemuksiin elokuussa 14.8. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse Paula Fontellilta puh. 040 768 0160 tai Anne Raudaskoskelta puh. 050 341 0881 22.6.-3.7.2020 välisenä aikana.