Kiertotalous on ottamassa rakennusalalla tiikerin loikkaa! Muutokseen kirittää myös uusi valmisteilla oleva rakennuslaki, joka tuo kiertotalouden mukaisen suunnittelun osaksi rakennushankkeita. Haemmekin nyt rakennetun ympäristön kiertotaloustiimimme osaavaa lisävahvistusta.

Ethica on kansainvälisesti palkittu kiertotalouteen erikoistunut konsultointiyritys, jolla on jo lähes 10 vuoden kokemus kiertotalouden toimintamallien kehittämisestä.

Rakennetun ympäristön tiimimme tekee yhteistyötä erilaisten rakennusalan toimijoiden kanssa rakennuttamisessa, rakentamisessa ja kiinteistökehityksessä. Kehittämisen kohteena voi olla kaupunginosa, kortteli tai kiinteistö. Teemme kiertotalouden toimintamalleja tukevia strategioita ja suunnitteluohjeita, ja ohjaamme hankkeissa kiertotalouden mukaista suunnittelua visiosta käytännön ratkaisuihin. Luomme pohjoismaisten kumppaniemme kanssa yhteispohjoismaisia rakentamisen kiertotalousmittareita, ja olemme mukana useissa kiinnostavissa kiertotalouden mukaisen rakentamisen pilottihankkeissa pääkaupunkiseudulla.

Etsimme nyt tiimiimme uutta osaajaa, jolla on vankka kokemus rakentamisen toimialalta, ja jolle kiertotalouden periaatteet ovat jo tuttuja. Toivomme, että sinulla on rakennustekniikan tutkinto ja rakennesuunnittelun osaamista tai muuta vastaavaa kokemusta. Tulet työskentelemään rakennusalan hankkeissa yhdessä tiimimme arkkitehtitaustaisten konsulttien kanssa, keskittyen erityisesti rakennesuunnitteluun ja rakennusmateriaaleihin liittyviin kiertotalouden mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin. Vaikutusten arviointiin, LCA:han ja hiilijalanjäljenlaskentaan liittyvä osaaminen ovat myös tehtävässä eduksi.

Haemme itsenäistä osaajaa, joten etsimällämme henkilöllä on jo vähintään 5-10 vuoden relevantti työkokemus rakentamisen toimialalta. Osaat toimia joustavasti sekä projektipäällikkönä että asiantuntijan/sparraajan roolissa, ja esiinnyt mielelläsi isommallekin ryhmälle. Työskentelemme erityisasiantuntijoina monialaisissa suunnittelutiimeissä. Koska työskentelemme myös kansainvälisille asiakkaille, on erinomainen suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito tärkeää.

Hankkeiden toteutuksen lisäksi toimenkuvasi sisältää myös uusasiakashankintaa ja projektimyyntiä, joten hyvät verkostot alan toimijoihin ovat erityinen vahvuus työssä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan rakennetun ympäristön kiertotalouskehittämisen kärjessä, erittäin mielenkiintoisissa hankkeissa. Ethican tiimissä sinulla on mahdollisuus tehdä rakennetusta ympäristöstä ja rakentamisesta radikaalisti kestävämpää, ja olla mukana luomassa edelläkävijäratkaisuja yhdessä mukavan tiimimme ja asiakkaidemme kanssa.

Tehtävä on vakituinen ja voi olla sopimuksen mukaan joko kokopäivätoiminen tai osa-aikainen. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ja kiertotalous innostaa ja inspiroi sinua, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen: paula.fontell@ethica.fi  viimeistään 31.12.2022.

Vastaamme kaikkiin hakemuksiin 5.1.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Paula Fontellilta puhelimitse numerosta 040 768 0160.