Voimme rakentaa vain sellaisia tulevaisuuksia, jotka pystymme kuvittelemaan. Tarjoamme tänä syksynä siihen mahdollisuuden leirillä, jolla keskitymme kestävämpien tulevaisuuksien hahmottelemiseen.

Tule mukaan visioimaan uusia käyttöjä purettaville rakennusosille kaksipäiväiselle Reimagine Buildings -leirille! Helsingin kiertotalouden klusteriohjelma, Ympäristöministeriö ja Ethica kutsuvat rakentamisen kiertotaloudesta ja rakennusosien uudelleenkäytöstä kiinnostuneet arkkitehdit, sisustussuunnittelijat ja muiden suunnittelualojen asiantuntijat kaksipäiväiselle Reimagine Buildings -leirille visioimaan rakentamisen tulevaisuutta.

Leirillä vieraillaan pääkaupunkiseudun ajankohtaisissa kiertotalouskohteissa ja kuullaan asiantuntijoiden alustuksia rakennusosien uudelleenkäytön haasteista ja mahdollisuuksista. Työpajaosiossa osallistujat pääsevät työstämään yhdessä valitsemiaan aiheita tarkemmin.

Kahden päivän aikana on hyvä tilaisuus verkostoitua muiden toimijoiden kanssa ja vaihtaa ajatuksia kiertotalouden vaikutuksista suunnittelun prosesseihin.

Ilmoittaudu mukaan Billetto-alustalla! Ajankohta 22.-23.9., tapahtumapaikkana kohdekierros pääkaupunkiseudulla ja hotelli Rantapuisto Itä-Helsingissä.