Kiertotalouden mukainen rakentaminen ja aluesuunnittelu valtaa markkinoita Saksassa ja muualla Euroopassa. Satoja kiertotalouden mukaisia Cradle to Cradle® -periaatteita noudattaen suunniteltuja ja rakennettuja kohteita ohjannut sekä konsultoinut EPEA (Saksa) on aloittanut yhteistyön Ethican kanssa. Yhteisenä missiona on luoda konkreettinen polku koetelluilla ja auditoitavilla menetelmillä Suomen rakentamisen ja aluesuunnittelun kehittymiseksi hiilineutraaliin ja ekovaikuttavaan tulevaisuuteen. Suomen aluesuunnittelun ja rakentamisen markkinoille Cradle to Cradle® -suunnittelun periaatteet ja ratkaisut tarjoavat erinomaiset lähtökohdat toteuttaa Green Building Coucil Finlandin “Kestävän alueen” määritelmää.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tarkemmin kiertotalouden kehittyvistä menetelmistä ja esimerkkikohteista Ethican ja Green Building Council Finlandin yhteiswebinaariin!

Webinaarin vieraspuhujina EPEA:n Hampurin konsultoinnin johtaja Markus Diem sekä Cradle to Cradle- konsultti Pascal Keppler. He kertovat tarkemmin Cradle to Cradle -menetelmästä ja jakavat esimerkkejä sen soveltamista rakennussuunnittelussa ja rakentamisessa (englanninkielellä).

EPEA:n konsultoinnin johtaja Markus Diem.

 

EPEA:n Cradle to Cradle -konsultti Pascal Keppler

Webinaarissa ovat myös puhumassa Ethica Oy:n Lilli Linkola sekä Green Building Council Finlandin Jessica Karhu. Jessica Karhu esittelee Green Building Council Finlandin päivitetyn “kestävän alueen” määritelmän, joka perustuu Donought Economy malliin. Lilli Linkola kertoo Ethica Oy:n Urban Circularity -palveluista.

Lilli Linkola ja Jessica Karhu

Webinaari sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille sekä kuntien tilaajille. Webinaarin kielinä ovat suomi ja englanti.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta webinaariin: Ilmoittautumislomake