uudistavan liiketoiminnan koulutus

Viime vuonna käynnistynyt Uudistavan liiketoiminnan kehittäminen -sarjamme saa jatkoa  – hae nyt mukaan kesän inspiroivimpaan koulutuspäivään! 

Uudistava (regeneratiivinen) liiketoiminta tähtää toimintaan, jonka vaikutukset ympäristöön ja yhteiskuntaan ovat nettopositiivisia. Se tarjoaa kokonaisvaltaisen liiketoiminnan kehittämisen mallin, jolla pystytään tekemään menestyvää liiketoimintaa ilman niitä haitallisia vaikutuksia, joita valtaosa nykyisistä globaaleista teollisuuden arvoketjuista aiheuttaa. Voi kuulostaa kunnianhimoiselta, tai jopa utopistiselta, mutta tämä on mahdollista, ja tällaista radikaalia uudistumista maapallomme tarvitsee! 

Haluamme tarjota sinulle, joka toimit organisaatiosi kehittäjänä tai päättäjänä, ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua uudistavan liiketoiminnan teemoja syventävään koulutukseen.  

Koulutuksessa

  • Pääset kuulemaan kokemuksia uudistavan liiketoiminnan polulle lähteneiltä edelläkävijöiltä  
  • Pääset ohjatusti kokeilemaan uudistavan liiketoiminnan työkaluja ja syvennät omaa ymmärrystäsi uudistavasta liiketoiminnasta ja sen johtamisesta 
  • Tutustut muihin regeneratiivisuudesta kiinnostuneisiin yrityksiin ja pääset rakentamaan omaa verkostoasi. 

Koulutuksessa mukana

Oili Kallatsa; Research, Development and Innovation johtaja, Kiilto  

Anne Raudaskoski; Ethican perustaja, joka on luotsannut jo useita yrityksiä kohti uudistavaa liiketoimintaa kiertotalouden keinoin.  

Koulutus järjestetään kesäisessä ja historiallisessa Suomenlinnassa sijaitsevassa Pajasalissa 4.6. klo 13-16.30.  

Ennen koulutusta on mahdollisuus omakustanteiseen verkostoitumislounaaseen jossakin Suomenlinnan idyllisistä ravintoloista. Koulutus sisältää kahvitarjoilun ja koulutusmateriaalit. Koulutus on maksuton, ja järjestetään Ammattienedistämissäätiö AEL:n tuella.  

Koulutus on tarkoitettu yritysten johdolle ja asiantuntijoille, ja koulutuksen osallistujamäärää joudutaan valitettavasti rajoittamaan tilan vuoksi. Ilmoitamme valinnoista hakuajan päätyttyä viimeistään 30.4. tai kun tilaisuus on täynnä.  

Hae mukaan tästä https://forms.office.com/e/TS1Ty9GuNZ

P.S. Julkaisemme kevään mittaan uutta uudistavan liiketoiminnan kehittämiseen liittyvää sisältöä, josta saat esimakua tulevaan koulutukseen liittyen. Jos et ole vielä ottanut Ethicaa Spotifyssa seurantaan, suosittelemme sitä lämpimästi 😉